Employer branding. Campaigns. Career sites.

Talmark social content video's.

Vergroot de impact van jouw wervingscampagne

01Motion design

Frisse visuals.

Met social content video's van Talmark vergroot je de impact van jouw wervingscampagne. Of het nu gaat om meer bekendheid van je werkgeversmerk, conversie van je vacatures of beide. Door gebruik te maken van motion design maken we jouw content onderscheidend en trekken we de aandacht van jouw doelgroep met frisse bewegende visuals en strakke transities.
02Mogelijkheden
Basic
Als startpunt kunnen we beginnen met bestaande afbeeldingen of video's en deze verwerken in een motion design format met kleuren en fonts van jouw huisstijl.
Premium
Voor uitgebreide video's kunnen we met bestaande video's, beeldmateriaal of stockmateriaal gecombineerd met custom transities en visuals in jouw huisstijl onderscheidende content maken die opvalt in de social feed van jouw doelgroep.
Tailored
Ga je een grotere campagne lanceren of wil je een beeldproductie doen? Dan kunnen we onze social content video's volledig aanpassen aan het concept van de campagne of productie. De mogelijkheden zijn groots. Van moderne animaties tot hele producties. En dat allemaal binnen 15 seconden (posts) of 6 seconden (stories).

Basic video's.

Voorbeelden van DekaMarkt, Essent en Dirk

Premium video's.

Voorbeelden van VEGA, KVK en Hof

Tailored video's.

Voorbeelden van Essent en TenneT

06Contact

Let's get
social.

Vraag een offerte aan of deel je uitdaging met ons

Neem contact op
Vul je gegevens in.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Lisa, Creative Visual Designer